Vendéglátás Eladó Harkány - Harkány centrum

320 m2Alapterület 0 Szoba
120 000 000 FtÁr
339662Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

1965 Építés éve

Harkány belvárosában nagyméretű, jelenleg is panzióként üzemelő ház, keresi új gazdáját. A főépületben kiváló minőségben, teljes mértékben berendezett 8 apartman összesen kb 320nm
( Apartmanonként 20-25nm szoba,szobák ) , felszerelt konyha, fürdőszoba) található. A két szinten kialakított apartmanok tovább bővíthetők a tetőtérben történő 2db lakás/lakrész/apartman kialakításával. Itt a beruházási munkák kb. 60 % -os készültségben vannak. A földszinti apartmanok kertkapcsolattal rendelkeznek, az emeletiek erkéllyel. Ebben az udvarban külön álló épületben házban még további két lakrész van, melyekből az egyik felújított, így folyamatosan fogad vendégeket , a másik lakrész felújításra vár.
Az ingatlan fűtését gáz kazán ill. a szobákban elhelyezett klíma berendezés biztosítja. A rezsi csökkentését a házon 12,6 kw-os napelem rendszer teszi lehetővé. Az apartmanok egy része klimatizált. Az udvar 10 gépkocsi beállására alkalmas. Az ingatlanegyüttes előnye, hogy az apartman ház társasházzá alakítható és az önálló lakrészek külön is értékesíthetők. Lehetőség van további terület vásárlására, ami a parkosított udvari részt növeli így nagyobb komfortot adhat az épületegyüttesnek.
A műszakilag korszerű és jó állapotú ingatlan kis költségű esztétikai megújulás után követni tudja a mai trendeket.
Az ingatlan a belvárosban található, pár lépésnyire a főutcától, ahol minden fontos szolgáltató megtalálható, SPAR, egyéb boltok vendéglátóhelyek.
A Termál fürdő kb. 500 méter. Irányár: 300 000 Euró/ .120 000 000 Ft Kérjen további információt.
Várai Sándor

Várai Sándor

Hívjon bizalommal

+36-70-278-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pécs
+36 30 947 8323

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek