Telek Eladó Pécs - Siklósi út

Eladó Pécs Telek
4 950 m2Alapterület 0 Szoba
123 000 000 FtÁr
208050Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Tégla Szerkezet

Kiváló Tömegközlekedés

Befektetők figyelmébe!
Belváros szélén,forgalmas út mellett 4950nm telek eladó.
A sík területen elhelyezkedő telek a Siklósi úton található. A közművesített terület Észak déli tájolású. A terület méretéből adódóan felosztható. Összközműves ,gáz a telek előtt víz, szennyvíz, csapadékvíz a telken belül elhelyezkedő csatlakozással.
Építési besorolása : VT-700063 (A telek tájolása É-D-i. Közművesített. A terület a nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célokat szolgáló építmények befogadására kijelölt terület.
A területen 1. mindenfajta, nem jelentős zavaró hatású gazdasági célú épület, gazdasági célú épületen belül a tulajdonos, a használó, bérlő, üzemeltető és a személyzet számára szolgáló lakások; igazgatási épület, irodaház,parkolóház, üzemanyagtöltő, sportépítmény, 2. kivételesen egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, egyéb közösségi szórakoztató épület, szálláshely szolgáltató, vendéglátó épület, helyezhető el.
)
Beépíthetősége 50 %, építmény magasság 7,5 m. Össz alapterület :4950nm
A környékén több neves márkaüzlet, kiskereskedelmi lánc boltjai vannak, valamint benzinkút, általános szolgáltatások. Az ingatlan hosszú távú bérletére is van lehetőség. Minden ajánlatot meghallgatunk.
További információért hívjon

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Várai Sándor

Várai Sándor

Hívjon bizalommal

+36-70-278-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pécs
+36 30 947 8323