Vendéglátás Eladó Pécs - Történelmi belváros

Eladó Pécs Vendéglátás
528 m2Alapterület 0 Szoba
165 000 000 FtÁr
248931Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

2003 Építés éve

Északi Tájolás

A történelmi belváros szívében nagy múltú étterem eladó. A 4 szinten elhelyezkedő épület teljes körű felújításra került 2003-ban. Jelenleg is prosperáló vendéglátóhely sok lehetőséget ad új tulajdonosának.
A földszinti meleg konyhás, két teremből és kiszolgáló részekből álló, összesen 241 nm alapterületű egységhez szervesen kapcsolódik a középkori pincében kialakított 52nm-es Vinárium és bor-trezor.
A szint +tetőteres felső két szint a nagyteremből közelíthető meg kényelmes belső lépcsőn. Nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas, külön pulttal, étel lifttel, szociális helyiségekkel rendelkező 184 nm es „U” alakú vendég-váró térrész.
Innét jutunk fel a tetőtéri, 50nm-es zárószintre. Itt irodai és egyéb raktározási funkciók üzemelnek. Ez a zárószint kialakítása folytán lakásként is üzemelhet, amely tovább bővíthető, a padlástér hasznosításával.
Az emeleti térrész egy szép belső 47 nm-es átriumot ölel körbe.
Minden szint klimatizált, és az ingatlan-együttes korszerű gáz központi fűtéssel rendelkezik. Átgondolt szellőzéstechnika. Az épület utcai homlokzata, tetőszerkezete is felújításra került.
Szintenkénti térrészek áttekintése :
1.szint) Borospince (Vinárium)és trezor valamint tároló együtt 53nm.(melléklet)
2.szint) Utcai szint, portállal, külön teremmel, nagy teremmel , konyhai háttér funkciókkal 241 nm .Ez a szint rendelkezik gazdasági bejárattal is.(alaprajzi melléklet)
3. szint) u-alakú nagyterem + mosdók, tárolók 184nm (melléklet)
Belső átriumos udvar 47 nm.
4. szint) tetőtér 50nm,több egymásra felfűzött helyiséggel, melyek irodai funkciót látnak el.
A padlástérből további 15-20 nm hasznos területtel bővülhet.
Kondíciók
Az ingatlanegyüttes egy helyrajzi számon van. A pince szint és földszint irányára
együtt 90 mil Ft +0% ÁFA.
A 3 és 4. (tetőtéri) szint irányára együtt 75 mil Ft+27 % ÁFA
Az teljes 528nm-es, hasznos alapterületű (+47nm átriummal rendelkező ) épületegyüttes irányára 165 mil Ft . Az ajánlat nem tartalmazza a leltár szerinti speciális konyhai és szerviz eszközöket, gépeket stb. A földszinti külön terem pótolhatatlan Zsolnai kerámia díszítő elemei és Zsolnai borkút szintén nem részei a fenti ajánlatnak. Mind a berendezési és felszerelési valamint a kerámia díszítő elemek –akár részbenis -megvásárolhatók egyeztetés követően.
Alternatívák:
Az emeleti rész kialakításakor a tulajdonosi kör törekedett az alternatív hasznosítási lehetőségekre. A mostani kialakítás mellett a két felső szintet át lehet építeni lakórésszé, ami a mai piaci igényeket figyelembe véve még vonzóbb befektetéssé teheti az ajánlatot.
További infóért hívjon, akár hét végén is!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Várai Sándor

Várai Sándor

Hívjon bizalommal

+36-70-278-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pécs
+36 30 947 8323