Vendéglátás Kiadó Pécs - Teréz utca

Kiadó Pécs Vendéglátás
295 m2Alapterület 0 Szoba
200 000 Ft /HóÁr
317449Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

1900 Építés éve

Déli Tájolás

A történelmi belváros szívében Teréz u. 4. szám alatt található Aranykacsa étterem közvetlenül a tulajdonosi körtől kiadó. A négy szinten elhelyezkedő épület teljes körű felújításra került 2003-ban. Jelenleg is prosperáló ( a pandémia miatt zárva tartó) vendéglátóhely sok lehetőséget ad új hasznosítójának.
BÉRLETI LEHETŐSÉGEK:
A földszinti meleg konyhás, két teremből és kiszolgáló részekből álló, összesen 242nm alapterületű egységhez szervesen kapcsolódik a középkori pincében kialakított 52nm-es Vinárium és bor-trezor. Együtt 294 nm .Az étterem piaci pozícióját tovább erősíti, hogy a szomszéd telken nyílit Wellness szálloda étterem nélkül!
A 2. szint a nagyteremből kényelmes belső lépcsőn az éttermen keresztül közelíthető meg. Nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas a külön pulttal, szociális helyiségekkel rendelkező 164 nm es „U” alakú vendég-váró térrész , tető terasszal.
1.) Bérleménybe a földszintet (a vináriummal, ) vagy a második szinttel együttesen kínáljuk.
BÉRLETI DÍJAK AJÁNLATA:
Földszint +boros pince: 294,40 m2 Garantált bérleti díj 200 ezer Ft/hó + bevételéhez kötött bérleti forgalom arányos díj, megegyezés szerint. A bérleti díj nem tartalmazza az ingatlan eszközeinek, berendezési tárgyainak a használati díját és a közüzemi költségeket! Áfa körön kívüli.
2.) Emelet 168 m2 egyterü helyiség illemhelyiségekkel. Megközelítése az éttermen keresztül lehetséges. Bérleti díj: 220 ezer Ft/hó + áfa + rezsi költségek.
Az ingatlan részenként vagy egyben történő bérbeadás útján történő hasznosítása határozott időre (5 + 5 év) tervezendő , Lehetőség van az ingatlanegyüttes vételére is .
3.) Tetőtéri szint: lakás, mely irodaként és tárolóként funkcionál 81 m2, jelenleg nem bérbe adó . Kérjen további infót.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Várai Sándor

Várai Sándor

Hívjon bizalommal

+36-70-278-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pécs
+36 30 947 8323