公寓房(砖头) 出卖 Budapest XIII. 市区 - Sólyatér utca

68 m2面积 3 房间
103 500 000 HUF价格
365603识别码
更多信息

街道 风景

就像新 状态

Tégla 架构

14 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

deplin confort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 1

电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2019 修建年

Kelet 方向

Eladó a 13. kerületben a Marina Parton, a Duna Terasz Prémium társasházban egy 68m2-es lakás +14m2-es erkélyes, 1. emeleti, 3 szobás, K-i tájolású, a csendes, sétáló utcára néző, világos lakás.

Az ingatlanhoz vásárolható igény szerint parkoló és tároló is.

A környék:
A Duna Terasz társasház olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épült, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, új-építésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak.
Pár lépésre a Duna part, de számtalan szórakozási és sportolási lehetőséget talál ebben az exkluzív környezetben: Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya igényes éttermek, kávézók, élelmiszerbolt, jacht kikötők, kondi termek, medencék, futó pálya.
Frekventáltságát tekintve 5 percre a 3-as metró, buszok, kerékpárút szinte a ház előtt, a kikötő kb. 100 méter, így akár autóval, biciklivel, metróval vagy akár hajóval is elérheti a belvárost.

Befektetés:
A Duna-parti lakások igen kedveltek a befektetők körében, nem ok nélkül. A korlátozottan rendelkezésre álló, Duna menti telkeken épült ingatlanok azon felül, hogy értékállóak minden évben jelentősen növekszik az értékük, illetve gyorsan és egyszerűen bérbe lehet adni, így akár kiemelkedő hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

Ha Ön családjával egy nyugodt, biztonságos, tiszta levegőjű, kényelmes otthont keres, vagy akár egy jó befektetést, várom szíves hívását!
Várai Sándor

Várai Sándor

随时给我们打电话

+36-70-278- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Pécs
+36 30 947 8323

發送信息

请给我回电话

相似的房产